Η ΕΚΑΣΚPLUS+ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ

Σε ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο, το Αρχοντικό της Ροδιάς, έγινε η δεύτερη παρουσίαση του αναλυτικού πλάνου δράσεων της ΕΚΑΣΚPLUS + , στις ομάδες της Ανατολικής Κρήτης, όπου συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία του ΟΗΕ «αθλητική δράση για τη κλιματική αλλαγή».

Συμπαραστάτες στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν ο κ. Μανόλης Σταματάκης και η κα Μαρίνα Μανδελενάκη, ιδιοκτήτες του “Αρχοντικού της Ροδιάς”, του “Κτήμα Αρχοντικό” και του καταστήματος “MIKEL” Ηρακλείου, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης

Η παρουσίαση έγινε από τον επιστημονικό συνεργάτη της ΕΚΑΣΚ, κ. Ζαχαρία Σταγάκη, ο οποίος παρουσίασε τα επιστημονικά δεδομένα και πως αυτά θα βοηθήσουν στην υλοποίηση του προγράμματος, αλλά και την χρησιμότητα του όλου εγχειρήματος και από τον κ. Απόστολο Ανυφαντάκη, ο οποίος ανέλυσε το πλάνο δραστηριοτήτων, τους στόχους , τις ενέργειες και τον προτεινόμενο τρόπο υλοποίησης του.

Το παρόν έδωσαν οι ομάδες , ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ, ΑΣΚΗΣΗ. ΔΕΙΛΙΝΟ, ΔΙΑΠΛΑΣΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΟΦΗ, και ιδιαίτερα τιμητικές παρουσίες, από τον Σύνδεσμο διαιτητών Κρήτης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Μιχάλη Μαχαιριανάκη και από τον σύνδεσμο κριτών , ο οποίος εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο του κα Νίκη Μαραγκάκη.

Μετά από διαλογική συζήτηση, ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων και με την δέσμευση όλων ότι θα υποστηρίξουν και θα προσυπογράψουν το “ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ” , ακολούθησε δείπνο με τα εξαιρετικά εδέσματα που μας είχε ετοιμάσει το ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ , όπου εκεί σε πιο χαλαρό κλίμα συνεχίστηκε η πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των παρευρισκόμενων.