Η ΕΚΑΣΚPLUS+ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ

Σε ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο, το Πνευματικό Κέντρο Χανιών, ξεκίνησε η πρώτη παρουσίαση του αναλυτικού πλάνου δράσεων της ΕΚΑΣΚPLUS + , στις ομάδες της Δυτικής Κρήτης, όπου συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία του ΟΗΕ «αθλητική δράση για τη κλιματική αλλαγή».

Συμπαραστάτες στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλαος Καλογερής, ο κ. Κυριάκος Κώτσογλου εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης e-gov, η κυρία Ζομπανάκη, Προϊσταμένη Πολιτισμού και Αθλητισμού της Π.Ε Χανίων, η κυρία Ζώτου, υπεύθυνη του Πνευματικού Κέντρου Χανίων και ο κ. Παύλος Μαρινάκης , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΑΣΚ και πρόεδρος του A.O ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ , τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Η παρουσίαση έγινε από τον επιστημονικό συνεργάτη της ΕΚΑΣΚ, κ. Ζαχαρία Σταγάκη, ο οποίος παρουσίασε τα επιστημονικά δεδομένα και πως αυτά θα βοηθήσουν στην υλοποίηση του προγράμματος, αλλά και την χρησιμότητα του όλου εγχειρήματος και από τον κ. Απόστολο Ανυφαντάκη, ο οποίος ανέλυσε το πλάνο δραστηριοτήτων, τους στόχους , τις ενέργειες και τον προτεινόμενο τρόπο υλοποίησης του.

Το παρόν έδωσαν οι ομάδες , ΑΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΑΓΟΡ, ΑΚΡΩΤΗΡΙ, ΚΥΔΩΝ, ΟΦΣΧ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΟΑΧ, ΧΑΝΙΑ BC, ΑΟΚ ΧΑΝΙΩΝ και ιδιαίτερα τιμητική παρουσία από τον Σύνδεσμο διαιτητών Κρήτης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα του συνδέσμου κ. Νόντα Χριστινάκη.

Μετά από διαλογική συζήτηση, ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων και με την δέσμευση όλων ότι θα υποστηρίξουν και θα προσυπογράψουν το “ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ” , ακολούθησε δείπνο σε ταβέρνα των Χανίων , όπου εκεί σε πιο χαλαρό κλίμα συνεχίστηκε η πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των παρευρισκόμενων.