Η ΕΚΑΣΚPLUS+ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΞΥΛΟΥΡΗ

Η επιτροπή της ΕΚΑΣΚPLUS+ αποτελούμενη από τον επιστημονικό συνεργάτη, κ. Ζαχαρία Σταγάκη και τον Αν. Γενικό Γραμματέα της ΕΚΑΣΚ, κ. Απόστολο Ανυφαντάκη, συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος κ. Νικόλαο Ξυλούρη και τις συνεργάτιδες του κ.κ Καργάκη και Ρήγα, κατά την οποία συμφωνήσαν την σύμπραξη της (Ε.ΚΑ.Σ.Κ) Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης με την Περιφέρειας Κρήτης / Region of Crete, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της Κλιματικής Αλλαγής.

Στο ζεστό κλίμα της συνάντησης, συμφωνήθηκε να σταλούν μέσω υπομνήματος:

  • οι προτάσεις της ΕΚΑΣΚPLUS+ για το 2022, έτσι ώστε να αξιολογηθούν από την Περιφέρεια Κρήτης και να αποφασιστούν τα σημεία στα οποία θα γίνει η σύμπραξη και υλοποίηση τους,
  • το βίντεο που έχει δημιουργηθεί από την ΕΚΑΣΚPLUS+, με τίτλο «Block  στην κλιματική αλλαγή» , για να προβάλλεται από την σελίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Η σύμπραξη του αθλητικού τομέα με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι οιωνός θετικών παρεμβάσεων προς όφελος της κοινωνίας.

Ευχαριστούμε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την θετική και παραγωγική συζήτηση που είχαμε και για την άψογη φιλοξενία του.